Powered by iChoosr

iChoosr organiseert groepsaankopen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Dit doen we in samenwerking met community leaders (gemeente, provincie, vereniging, bedrijf of consumentenorganisatie). Samen met de community leader brengen we geïnteresseerde consumenten in contact met de leverancier die in de veiling het beste passende aanbod doet. We organiseren en faciliteren de groepsaankopen van begin tot eind en blijven ook bereikbaar daarna.

  • U wilt als community leader (gemeente, vereniging, bedrijf of organisatie) iets extra’s doen voor uw achterban? Dat kan met een groepsaankoop. Onder uw label organiseren wij dit samen met u. Hoe?
  • U wilt als leverancier uw klantenbestand uitbreiden? Via ons krijgt u toegang tot een nieuwe, trouwe en goed geïnformeerde klantengroep die door de community leader in beweging wordt gezet, tegen relatief lage marketingkostenHoe?
  • U wilt als consument een goed aanbod en kiezen zonder zorgen? Samen sta je sterker en dat kan door deel te nemen aan groepsaankopen. Wij zorgen dat uw overstap naar een (nieuwe) leverancier soepel verloopt. Meedoen?